12-01-2019: Aalsmeer – Kwiek (1e divisie)

Zaterdagavond stond de thuiswedstrijd tegen Green Park Aalsmeer ds1 op het programma. De uitwedstrijd hadden we met 30-31 verloren, dus we hadden wat recht te zetten.

We waren gemotiveerd en scherp en begonnen goed aan de wedstrijd. We hadden dan ook al snel een kleine voorsprong, 4-1. Daarna gingen wij wat slordiger spelen en kwam Aalsmeer terug tot 9-9. Met 10-11 gingen we de kleedkamer in. In de rust werden de aandachtspunten nog even herhaald.

Begin van de tweede helft stonden we al snel 14-16 achter. Maar door uitstekend keeperswerk van Femke werd dit gat niet groter. Het was een spannende wedstrijd, waarin Aalsmeer soms twee punten voor kwam, en dan wij weer. Uiteindelijk wisten wij de rust te bewaren en wisten wij de wedstrijd naar ons toe te trekken. De eindstand was 24-22.