11-10-2020: Voorwaarts 2 – Angeren (1e klasse)

Verslag Voorwaarts 2

Zondagmiddag om 13.30 uur komen we in een lege sporthal. Een aantal wedstrijden zijn afgelast i.v.m. coronabesmetting, echter onze wedstrijd tegen Angeren gaat gelukkig wel door. We hebben dus alle tijd om de warming-up uitgebreid te doen.

Deze wedstrijd stond in het teken van een 4-punten wedstrijd, want ook Angeren was nog puntloos. Veel spanning maar een gemotiveerd voorwaarts startte sterk met een 3-1 voorsprong. Angeren deed wat terug en kwam op voorsprong, 4-6. De strijd bleef op en neer gaan en bij rust had Voorwaarts een voorsprong van 12-9. Nog even de puntjes op de i gezet en we starten de 2e helft prima en namen een 16-12 voorsprong. Weer lieten we Angeren terug komen tot 19-18 en de spanning liep op in het veld. Op het juiste moment herpakten we ons en kwam de overwinning niet meer in gevaar.

Topscores: Manouk 5x, Sanne en Jill 4x, Silke 3x, Chantal, Noa en Zoe 2x, Nicole en Floor 1x.

Blij zijn we dat Sanne weer de eerste minuten gemaakt heeft en dat Anouk a.s. woensdag de training weer voorzichtig hervat. Ook nog even dank aan Merle die bereid was om mee te doen. Wat de komende coronacrisis gaat brengen is afwachten, maar de volgende wedstrijd is over 2 weken op zaterdag in Vaassen tegen CVO, wederom belangrijk, aanvang 20.10 uur