11-01-2020: WHC – Broekland (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Dat zijn 4 punten in 2020!

Wij zetten onze goede start dit jaar door in de wedstrijd tegen WHC. Vanavond starten wij verdedigend sterk, we stonden er met z’n allen. Vanaf de bank werd met een 3-3 stand flink gecoacht, dit was volgens de scheidsrechters toch niet helemaal de bedoeling, er is namelijk maar 1 teamverantwoordelijke.

Van afstand scoren wij een paar mooie goals en hiermee komen we op 4-6. Isabelle die zo van haar snowboard het veld in stapt start gelijk met 2 passeerbewegingen waardoor we uitlopen tot 4-8. Voor de rust krijgen wij door fouten in ons spel 3 snelle doelpunten tegen hierdoor gaan wij met een 11-15 de rust in.

In de rust is de boodschap voor iedereen duidelijk we moeten ons meer focussen op ons eigen spel! We werden de tweede helft nog een paar keer verrast door hun snelle midden uit maar we wisten hier steeds beter op te reageren. Dionne maakte nog een paar mooie reddingen waardoor we de voorsprong konden vasthouden. Bij 16-23 nog even een prachtpuntje waarbij Isabelle vanaf de rechterhoek de bal bij Rowy kreeg op de linker hoek vervolgens speelde Rowy de bal af naar Merel op de cirkel die deze mooie actie kon afronden met een doelpunt. Uiteindelijk hebben wij deze wedstrijd gewonnen met 23-27, we houden gemixte gevoelens over maar de punten zijn voor ons!

We gaan ons nu mentaal voorbereiden op een mooie pot tegen overwetering, maar nog meer op de 3e helft! We willen de supporters bedanken voor hun komst vandaag maar we verwachten ze volgende week ook allemaal in Olst! Om 19.00 spelen wij tegen overwetering daarna is een gezellige feestavond georganiseerd waar jullie allemaal welkom zijn! LET OP: de feestavond vind plaats in de voetbalkantine dus niet bij de handbal! Tot volgende week!