09-03-2019: Achilles – Heeten (1e klasse)

Bron: Facebook Handbal Heeten dames 1

Deze week stond de uitwedstrijd tegen Achilles op het programma. Na een tijdje rust te hebben gehad, waren we vastbesloten om te winnen.

We begonnen goed aan de wedstrijd en lieten zien wat we in huis hadden. We stonden de gehele eerste helft voor en liepen geen gevaar. We hadden veel doelpogingen, waarvan er ook veel werden gemist. Na 30 minuten stond er een score van 7-12 op het scorebord.

In de rust bespraken we dat we ons eigen snelle spel moesten blijven spelen en we onze eigen opgezette aanvallen goed uit moesten spelen. Dit lukte in de tweede helft, we konden doormiddel van mooie uitgespeelde aanvallen een fijne voorsprong pakken. Deze voorsprong hielden we vast en ondanks dat we de laatste seconden niet alert waren en er nog gescoord werd door Achilles, zijn we geëindigd met een stand van 19-28 in ons voordeel!

Aankomende zaterdag spelen we een thuiswedstrijd tegen de meiden van Broekland om 19:00. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, dus we hopen jullie dan allemaal weer te zien in Sporthal Heeten.