07-03-2020: Broekland – Bentelo 2 (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Makkelijke winst op Bentelo DS2

Het bleek vanavond een ander Bentelo te zijn dan wat wij in de uitwedstrijd tegen zijn gekomen. Dat motiveerde ons niet minder om vanavond overtuigend 2 punten mee te nemen. Wij waren namelijk ook niet compleet: Maud heeft nog een knieblessure van een verdraaing tijdens de wedstrijd vorige week, Jiska ondergaat een behandeling ‘dry neeling’ en Carlien staat op de latten in Oostenrijk. Gelukkig was Lianne bereid om bij ons een goede invalbeurt te doen, bedankt!

Goed, laten we beginnen met de wedstrijd. De eerste en de enige voorsprong van Bentelo is aan het begin geweest: 1-2. En let op, hier moet je een lange adem voor hebben: Lauri, Lynet, Sharon, Rowy, Sharon, Lauri, Yara en de stand is 8-2. De toon voor de wedstrijd is gezet. Dit blijft de overige 53 minuten ook hetzelfde beeld. Bentelo gooit de bal in het blok van een prima georganiseerde verdediging, Dionne gooit een keurig geplaatste bal op de snel wegstartende hoeken. Dit beeld maakt dat de zusjes Tuïnk ieder 10!!!!!! doelpunten hebben gemaakt.

De ruststand was 24-7 in ons voordeel. In de kleedkamer hoefde dan ook niet veel gezegd te worden. De tweede helft deze score verdubbelen, concentratie vasthouden en overtuigend blijven spelen.

Concentratie vasthouden bleek de moeilijkste opdracht, vooral in de verdediging werd het moeilijk om deze concentratie vast te houden bij een lang opgebouwde aanval van Bentelo. We blijven scoren en scoren. Dit maakt een eindstand van 46-15 in ons voordeel.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina