03-11-2019: Huissen – Nieuw Heeten (1e klasse)

Verslag Nieuw Heeten

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen de dames van Huissen op het programma. Deze tegenstander was voor ons volledig onbekend.

Het begin van de wedstrijd was het heel slordig. Wij waren niet geconcentreerd genoeg en de scherpte was afwezig. Al snel kwamen wij op een achterstand en hadden wij moeite om kansen te creëren en te maken. Zelfs van de tijdsstraffen die Huissen kreeg konden wij niet profiteren. Het was moeilijk om de agressie die aanwezig was om te zetten in kracht en motivatie om de wedstrijd in handen te nemen. Zodoende gingen wij met een achterstand van 13-10 de kleedkamer in.

Na de bespreking in de kleedkamer was het duidelijk dat de wedstrijd nog niet gespeeld was. Er zou hiervoor toch wel het een ander moeten veranderen. Er moesten duidelijk wat tandjes bij om deze wedstrijd te winnen. Begin van de tweede helft ging het iets beter en kwamen wij snel tot een stand van 15-15. Vanaf dat moment kwamen er veel tijdstraffen aan beide kanten. De wedstrijd bleef spannend tot aan het einde. Eindstand 19-19, waarbij wij blij moeten zijn met 1 punt.

Volgende week zaterdag om 19:30 spelen wij tegen HCL/Groessen, wij hebben er alweer zin in!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina