01-03-2020: LHC 2 – Kwiek 3 (2e klasse)

Verslag LHC 2

Afgelopen zondag stond er een thuiswedstrijd tegen Kwiek op het programma. Ondanks we een paar weekenden wedstrijd vrij waren wilden we de flow die we hadden doorzetten. Voor de wedstrijd werden er duidelijke afspraken gemaakt en moesten we gaan genieten van de wedstrijd. We begonnen de wedstrijd goed en iedereen was scherp. Hierdoor kwamen we al snel op voorsprong! De doelpunten vielen aan beide kanten en Kwiek liet zich niet kennen. De ruststand was 14-10 in het voordeel van ons.

In de rust spraken we af om meer op snelheid te gaan spelen en meer te praten in de dekking. Deze punten namen we mee en werden uitgevoerd hierdoor bleven we op voorsprong en creëerden we mooie kansen. Aan het eind van de wedstrijd werden wij slordig en wist kwiek hier goed gebruik van te maken. De stand liep in tot 1 punt verschil, gelukkig konden wij nog een goal maken en eindigde de wedstrijd met een stand van 26-24.

Na een dik jaar uit de running te zijn geweest mocht onze teamgenoot Marion eindelijk haar minuten weer gaan maken en bekroonde dit met een doelpunt! We zijn blij dat je er weer bent!

We hopen jullie volgende week te zien om 19:15 in Wijhe voor een spannende pot. Tot dan!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina