LHC presenteert nieuwe trainer: Harry Stoeten

Harry Stoeten wordt met ingang van het nieuwe seizoen de trainer van de handbalsters van LHC. De inwoner van Hardenberg is nu nog trainer en coach bij de dames van Heeten, maar maakte al eerder bekend daar na vier seizoenen te stoppen. In Lemelerveld volgt hij Linda IJsseldijk op, die ook na vier seizoenen aangaf te vertrekken.

Na een aantal gesprekken waren LHC en Stoeten er snel uit. „De eerste indruk was goed”, laat de club weten. „De speelstijl die Harry uitdraagt sluit nauw aan bij onze visie en manier van spelen. Wij zien uit naar een prettige, sportieve en succesvolle samenwerking.”

Na het kampioenschap van vorig jaar speelt LHC dit seizoen in de hoofdklasse A. Met de negende plek is de ploeg nog niet zeker van klassenbehoud. Heeten, de huidige ploeg van Harry Stoeten, staat in de hoofdklasse B op de gedeelde tweede plek en heeft daarmee nog zicht op de koppositie. Wie in Heeten de opvolger van Stoeten wordt is nog niet bekend. Ook is nog onduidelijk wat IJsseldijk volgend seizoen gaat doen.

Foto: Paula Kogelman van LHC in actie tegen SDOL eerder dit seizoen | fotograaf Gerard Vrakking

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina