Edward Wolf verlengt contract bij Kwiek

Edward Wolf is ook volgend seizoen de trainer en coach van het tweede team van Kwiek. Het wordt voor de Dalfsenaar het tweede jaar bij de tweededivisionist uit Raalte. Daarvoor trainde Wolf een jaar de A1 van Kwiek en twee seizoenen de C1.

“We zijn erg blij dat Edward voor het tweede achtereenvolgende seizoen ons tweede team wil blijven trainen en coachen,” vertelt Kwiek-voorzitter Michel Rabelink. “Edward heeft het afgelopen seizoen samen met zijn team laten zien dat ze boven in de tweede divisie kunnen meedraaien. Na het abrupte einde van de competitie stond het team stevig op de tweede plaats en dat is een geweldige prestatie. Edward is een trainer die uitstekend bij onze vereniging past. Het talent staat bij hem centraal en zijn ambitie, enthousiasme en de wil om te willen winnen staan garant voor mooie resultaten.”

Promotie

Kwiek 2 heeft als doel de aansluiting met het eerste team te blijven houden en te verstevigen. Promotie naar de eerste divisie staat dan ook hoog op het lijstje. “Ondanks het feit dat onze selectie nog niet op volle sterkte is, heb ik er alle vertrouwen in dat we ook komend seizoen weer mee kunnen draaien in de top van de tweede divisie. Het team is grotendeels compleet gebleven en ik verheug me op de samenwerking met Lars,” aldus Wolf, die daarmee doelt op Lars Hoogeveen, de nieuwe trainer van het eerste team van Kwiek.

Deel dit bericht
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina