CVO wint van Wijhe 2, Wesepe grijpt weer mis

Dinsdagavond versloeg CVO (foto) in eigen huis tegenstander Wijhe’92 2 met 30-24. Hierdoor blijven de Vaassenaren in de eerste klasse koploper LHC op de hielen zitten. Het verschil is slechts twee verliespunten; in oktober verloor CVO met 24-25 van LHC. Pas in de laatste competitieronde treffen de nummers 1 en 2 elkaar weer.

Puntloos

Wesepe wist wederom niet te winnen en blijft op nul punten staan. Na een sterke start (9-3) zag de ploeg van Richard Groote Schaarsberg het Nijmeegse Havana nog voor rust langszij komen (10-10). In de tweede helft scoorde Havana direct viermaal op rij, waarop Wesepe – met succes – de achtervolging inzette. Toch was het opnieuw Havana dat een voorsprong pakte. In de slotfase haakte Wesepe weer aan, maar de tijd was te kort om nog punten te pakken. Het duel eindigde met een stand van 20-22.

Nog drie inhaalduels

Deze week staan er nog drie inhaalduels op het programma. In de eredivisie speelt Kwiek donderdagavond uit tegen V&L. In de tweede klasse spelen Klarenbeek en LHC 2 tegen elkaar en treffen Kwiek 3 en Overwetering 2 elkaar.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina