11-01-2020: VZV 2 – Kwiek 2 (2e divisie)

Verslag Kwiek 2

De kraker in de 2e divisie stond zaterdagavond op het programma tegen koploper VZV DS2, dus dat beloofde een mooie pot handbal te worden. We zijn erg aan elkaar gewaagd en beide teams wilden winnen in de strijd om de bovenste plek.

Vanaf het 1e fluitsignaal lag het tempo meteen erg hoog. Er werden veel snelle tegenaanvallen gespeeld wat mede kwam door het onnodig balverlies aan beide kanten. Bij vlagen stonden we goed in de dekking maar gaven soms onnodig ruimte weg waardoor hun opbouwers konden scoren. De 1e helft golfde op en neer we gingen rusten met een stand van 17-16 achter.

De opdracht in de 2e helft was om in de dekking de druk op hun aanval te houden en we moesten langere aanvallen gaan spelen en slimmere keuzes maken. De tweede helft begon wat moeizaam, we kwamen al snel met 3 punten verschil achter en dit bleef zo tot 3 minuten voor tijd, 31-28. Maar we gaven niet op en knokten als een team om te voorkomen dat we zonder punten terug naar Raalte zouden gaan. En dat lukte, we konden er nog een gelijke stand uitslepen, 31-31 eindstand. Een uitslag waar we trots op zijn.

Aankomende zondag spelen we tegen Geel Zwart. De uitwedstrijd eindige in 24-27. Dat was destijds onze eerste winst van het seizoen. Wij zijn dan van plan om onze stijgende lijn door te zetten en volgende week de 2 punten in Raalte te houden. Zoals gewoonlijk spelen wij weer om 12.30 uur in Tijenraan. Wij hopen jullie dan weer te zien en te horen op de tribune.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina